Forum Problems

Discussion in 'SMF Announcements, Comments, Help & Rules' started by jcandleattic, Nov 7, 2017.

Help Support Soapmaking Forum by donating using the link above.
  1. Nov 7, 2017 #1

    jcandleattic

    jcandleattic

    jcandleattic

    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Messages:
    2,068
    Likes Received:
    976
    Location:
    Stuck in my head
    I'm wondering if the forum underwent some sort of upgrade recently?

    I know I've been reading about several people not being able to post pictures, not getting their email notifications, etc.,
    I too have experienced these same difficulties, so was just curious...
     
  2. Nov 7, 2017 #2

    lsg

    lsg

    lsg

    Staff Member Admin  

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    10,082
    Likes Received:
    3,476
    You can use Tinypic to store and download pictures to the forum. Under "Edit Forum Options," you can choose to get emails about replies to a post you have made, under "Default Thread Subscription Mode."
     
    Lion Of Judah likes this.
  3. Nov 7, 2017 #3

    IrishLass

    IrishLass

    IrishLass

    Staff Member Admin  

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    13,389
    Likes Received:
    7,619
    Location:
    Right here, silly!
    Everything seems to be working fine for me. For what it's worth, I'm posting from my home PC.

    Hold on while I try and post a pic... If all goes well, a pic of my beeswax & honey soap should appear....

    [​IMG]

    Edited to add: looks like things are working fine from my side of the screen.


    IrishLass :)
     
    Susie, dixiedragon, Cellador and 3 others like this.
  4. Nov 7, 2017 #4

    jcandleattic

    jcandleattic

    jcandleattic

    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Messages:
    2,068
    Likes Received:
    976
    Location:
    Stuck in my head
    Thank you, I tried all the tricks, for email notifications, including the one you mentioned, and still had problems all day.

    I'm not sure what happened but after I complained about it, viola, email notifications started showing up. LOL
    I haven't tried to attach a pic again yet, but when I do, if it doesn't work, I'll figure something out.
     
  5. Nov 8, 2017 #5

    craftygirl01

    craftygirl01

    craftygirl01

    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2017
    Messages:
    53
    Likes Received:
    3
    Awesome soap!!
     
    IrishLass likes this.
  6. Nov 8, 2017 #6

    Dahila

    Dahila

    Dahila

    Supporting Member

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    1,526
    Location:
    Canada, Ontario
    no problems here
     
  7. Nov 8, 2017 #7

    jcandleattic

    jcandleattic

    jcandleattic

    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Messages:
    2,068
    Likes Received:
    976
    Location:
    Stuck in my head
    I think it was just a minor glitch during a certain time period that only a few people encountered.
    Everything seems to be working fine for me now. As I said, as soon as I came here and said something, within about 5 minutes, it cleared up.
     
  8. Nov 9, 2017 #8

    Relle

    Relle

    Relle

    Administrator & Bunny Fanatic Staff Member Admin  

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    1,756
    No pic on my screen. Edited - now it's turned up.
     
    IrishLass and Lion Of Judah like this.
  9. Nov 9, 2017 #9

    Admin

    Admin

    Admin

    Staff Member Admin  

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Messages:
    1,926
    Likes Received:
    159
    I did a run a couple of maintenance programs that may have helped the email and photo options to work for those having problems. Glad to see that it's working for you.
     
    Lion Of Judah, penelopejane and Susie like this.
  10. Nov 17, 2017 #10

    SunRiseArts

    SunRiseArts

    SunRiseArts

    Supporting Member

    Joined:
    Jan 19, 2017
    Messages:
    1,529
    Likes Received:
    1,290
    Location:
    Texas, USA

    yes I too was having issues, and now is back to normal. :)
     
  11. Jan 5, 2018 #11

    isha

    isha

    isha

    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2017
    Messages:
    299
    Likes Received:
    124
    Location:
    India
    Hi Angie..
    Everytime I open the app it shows one unread PM but there r none..
    Could u please check on that
     
  12. Jan 8, 2018 #12

    Angie

    Angie

    Angie

    Staff Member Admin   Supporting Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    885
    Likes Received:
    275
    Location:
    N. AL
    Can you uninstall the app, then reinstall it. At times this will clear these things. Let me know how that works out.
     

Share This Page