Anyone else have trouble? Site times out for me constantly.

SoapMakingForum

Help Support SoapMakingForum:

paillo

Well-Known Member
Joined
Jul 22, 2010
Messages
2,233
Reaction score
748
Location
Glenwood Springs, Colorado
I'm one who always has a lot of tabs open. The forum site crashes on me all the time, sometimes every half hour or so, sometimes mid-post, sometimes not for a day or so. None of my other tabs have this problem.

Ideas as to cause? Suggestions for solution?

Running Windows 10 with latest version of Chrome.
 

Angie

Staff member
Admin
Moderator
Joined
Nov 6, 2013
Messages
1,583
Reaction score
440
Location
N. AL
I'm running Win 10 and Chrome, too and have never had that problem. Can you clearing your cache and cookies and trying again.

Let me know if this keeps up.

Anyone else having this issue and what version of Windows and what browser?
 

Steve85569

Supporting Member
Joined
Oct 28, 2015
Messages
1,914
Reaction score
2,113
Location
North East Oregon, USA
I stay logged in and never have any problems with timing out. I do not run Windows though. The last upgrade we did here was to Linux and we never looked back.
 

cmzaha

Supporting Member
Joined
Sep 19, 2011
Messages
11,913
Reaction score
11,491
Location
Southern California
When I using Windows Vista or Win 10 with MS Explorer even my new Win 10 computer crashes or runs painfully slow. MS Explorer loves to run pop-up video ads in the site. It is a pain because I find Google Chrome works best but my new printer refuses to print anything but blank pages in Chrome, so if I want to print an internet page I have to change to Firefox or Explorer it is a pain.
 

KristaY

Supporting Member
Joined
Mar 2, 2014
Messages
2,577
Reaction score
1,958
Location
Arizona, USA
I had that problem too, paillo, until I became a forum supporter. I have a feeling it was the amount of pop up ads that were forever giving me grief. Once I changed over to supporter, ads gone, troubles gone!
 

penelopejane

Well-Known Member
Joined
Sep 19, 2015
Messages
5,460
Reaction score
4,250
Location
Sth Coast, NSW, Australia
Cmzaha your printer problem might have something to do with jabs which isn't supported by chrome. I have a program that won't run on chrome because of that. So frustrating changing browsers all the time.

I am generally not having a problem with the soap making forum site though. I use Windows 8 or my iPhone. Sometimes tapatalk doesn't work but I just swap to web view.
 

Angie

Staff member
Admin
Moderator
Joined
Nov 6, 2013
Messages
1,583
Reaction score
440
Location
N. AL
I had that problem too, paillo, until I became a forum supporter. I have a feeling it was the amount of pop up ads that were forever giving me grief. Once I changed over to supporter, ads gone, troubles gone!
We don't put pop up ads on the site. Log out, Clear your cookies, and cache, reboot and then log in again. The pop ups are coming from something else.
 

lsg

Staff member
Admin
Moderator
Joined
Oct 14, 2007
Messages
14,566
Reaction score
5,963
The forum is taking forever to fully load. I have to wait a long time before it lets me log in.
 

IrishLass

Staff member
Admin
Moderator
Joined
Feb 11, 2008
Messages
17,279
Reaction score
11,084
Location
Right here, silly!
For what it's worth, all is working well from where I'm sitting. I'm on Windows 7 with IE as my browser.


IrishLass :)
 

BlackDog

Well-Known Member
Joined
Jul 8, 2015
Messages
582
Reaction score
842
Working fine for me, too, and I'm on OS X using Firefox.
 
Top